Hoppa till huvudinnehåll
img

Woodsafe prisas i Storbritannien

Nu inne på sitt sjätte år har utmärkelsen blivit ett populärt årligt evenemang i Storbritannien som en relevant och viktig del av träindustrin.
https://www.thewpa.org.uk/

 

Mjöstornet i Brummundal Norge är med 85.4 m över havet världens högsta träbyggnad och utmärkelsen ”Årets Projekt” vid WPA:s ceremoni togs hem utav Woodsafe Timber Protection för den brandskyddsimpregnerade träfasaden.

Mjöstornets träfasad är en Thermowood D Furu som levererats utav Woodify AS och brandskydsimpregnerats med Woodsafe Fire-X (WFX) för exterört bruk.

 

”Att Woodsafe tar hem priset i en stenhård internationell konkurrens är ytterligare en värdemätare att våran service, tjänster och slutprodukt är i topp inte bara på den skandinaviska marknaden utan även internationellt” säger marknadschef Daniel Pesic

 

I år har förutsättningarna varit annorlunda i och med Covid-19 och för att kunna garantera säkerheten för alla deltagare genomfördes WPA Avards Event i ett virtuellt utrymme.

 

WPA:s verkställande direktör, Gordon Ewbank och evenemangets värd kommenterade: ”Att anordna utmärkelsen 2020 som ett online-evenemang innebär att vår bransch trots Covid-19 fortfarande kan samlas på ett säkert sätt för att erkänna och belöna excellens.

 

”Team Woodsafe hedras av den här utmärkelsen och ser fram emot kommande år med en rad av nya superhäftiga projekt i pipelinen.” säger Thomas Bengtsson VD.